Vragenlijsten Fase 2

Hier vindt u de vragenlijsten die u kunt invullen tijdens visite 1, na visite 1 en na visite 2. Om de vragenlijsten in te vullen, dient u onderstaande instructie te volgen.

Klik op één van de onderstaande vragenlijsten en log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u van uw onderzoeker heeft gekregen. Wanneer u met één van de vragenlijsten klaar bent, klik dan op 'Klaar' en sluit de vragenlijst af door op het kruisje rechts boven in de hoek te klikken. Om de volgende vragenlijst in te vullen, klikt u op de betreffende link en logt u (indien nodig) opnieuw in. We benadrukken dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Dit betekent dat alleen de onderzoekers inzage krijgen in uw persoonlijke gegevens en antwoorden. Het invullen van de vragenlijst kan op ieder moment worden onderbroken. Uw ingevulde gegevens worden altijd bewaard. Op een later moment kunt u, door opnieuw in te loggen, de vragenlijst verder afmaken.

Vragenlijsten tijdens visite 1:

Mocht u klaar zijn met het invullen van de vragenlijsten tijdens visite 1, dan kunt u verdergaan met de vragenlijsten na visite 1. Het is de bedoeling de vragenlijsten helemaal in te vullen voordat u weer naar het onderzoekscentrum komt.

De vragenlijsten waar nog geen link achter staat, zijn momenteel nog niet beschikbaar. Deze zullen binnenkort beschikbaar komen.

Vragenlijsten na visite 1:

Hier vindt u de vragenlijsten, die u kunt invullen na afloop van visite 2.

Vragenlijsten na visite 2:

Inloggegevens vergeten?
Bent u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 043 387 66 00 of via email demaastrichtstudie@mumc.nl.