Vragenlijsten Fase 2

Hier vindt u de vragenlijsten die u kunt invullen tijdens visite 1, na visite 1 en na visite 2. Om de vragenlijsten in te vullen, dient u onderstaande instructie te volgen.

Klik op één van de onderstaande vragenlijsten en log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u van uw onderzoeker heeft gekregen. Wanneer u met één van de vragenlijsten klaar bent, klik dan op 'Klaar' en sluit de vragenlijst af door op het kruisje rechts boven in de hoek te klikken. Om de volgende vragenlijst in te vullen, klikt u op de betreffende link en logt u (indien nodig) opnieuw in. We benadrukken dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Dit betekent dat alleen de onderzoekers inzage krijgen in uw persoonlijke gegevens en antwoorden. Het invullen van de vragenlijst kan op ieder moment worden onderbroken. Uw ingevulde gegevens worden altijd bewaard. Op een later moment kunt u, door opnieuw in te loggen, de vragenlijst verder afmaken.

Inloggegevens vergeten?

Bent u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 043 387 66 00 of stuur een mailtje naar demaastrichtstudie@mumc.nl.

Sluit de enquête