Routebeschrijving

Als u gebruikt maakt van een navigatiesysteem, voer dan het volgende adres in:

Erasmusdomein 50, 6229 BL Maastricht
(het adres Randwycksingel 35 wordt niet door elk navigatiesysteem gevonden).

Het gebouw wordt aangeduid met Maasdomein 50. Aan de overkant van dit gebouw vindt u het gebouw van woningbouwvereniging 'Woonpunt'.

Met de auto
Vanuit Ring/Oost in Maastricht
Volg ring Zuid. Nadat u de Kennedybrug over de Maas heeft overgestoken, neemt u de eerste afslag Ring West. Bij de stoplichten slaat u linksaf. Sla bij het tweede stoplicht weer linksaf (u rijdt nu de Randwycksingel op). Neem vervolgens de eerste straat rechts (u rijdt nu de Leuvenlaan in) en dan weer de eerste straat rechts. Rij vervolgens het parkeerterrein op aan de rechterkant van de weg (zie bijgevoegde foto). U bevindt zich op het parkeerterrein van Randwycksingel 35. Het onderzoekcentrum is op de 4e verdieping van het Maasdomein-gebouw gevestigd.

Vanuit Eijsden
Volg de N591 richting Maastricht. Blijf deze weg volgen tot in Maastricht (deze weg gaat over in Hoge Weerd en daarna Limburglaan). Sla bij het eerste stoplicht rechtsaf (u rijdt nu de Randwycksingel op). Neem vervolgens de eerste straat rechts (u rijdt nu de Leuvenlaan in) en dan weer de eerste straat rechts. Rij vervolgens het parkeerterrein op aan de rechterkant van de weg (zie bijgevoegde foto). U bevindt zich op het parkeerterrein van Randwycksingel 35. Het onderzoekcentrum is op de 4e verdieping van het Maasdomein-gebouw gevestigd.

Vanuit Meerssen
Komend vanaf de A2 neemt u de afslag Maastricht Ring/Zuid. Neem op de John F. Kennedysingel de afslag Centrum/West (Reinier Nafzgerstraat), deze zit nog voordat u de brug over het water overgaat. Op de rotonde gaat u linksaf (2e afslag). Vervolgens gaat u bij de tweede stoplichten linksaf de Randwycksingel op. Neem vervolgens de eerste straat rechts (u rijdt nu de Leuvenlaan in) en dan weer de eerste straat rechts. Rij vervolgens het parkeerterrein op aan de rechterkant van de weg (zie bijgevoegde foto). U bevindt zich op het parkeerterrein van Randwycksingel 35. Het onderzoekcentrum is op de 4e verdieping van het Maasdomein-gebouw gevestigd.

Vanuit Valkenburg
Volg de N590 (Rijksweg) richting Maastricht. Sla links af bij Vijverdalseweg. Ga bij de 2 rotondes rechtdoor. Sla vervolgens rechtsaf de Akersteenweg op. Deze weg gaat over in de John F. Kennedysingel. Neem op de John F. Kennedysingel de afslag Centrum/West (Reinier Nafzgerstraat), deze zit nog voordat u de brug over het water overgaat. Op de rotonde gaat u linksaf (2e afslag). Daarna gaat u bij de tweede stoplichten linksaf de Randwycksingel op. Neem vervolgens de eerste straat rechts (u rijdt nu de Leuvenlaan in) en dan weer de eerste straat rechts. Rij vervolgens het parkeerterrein op aan de rechterkant van de weg (zie bijgevoegde foto). U bevindt zich op het parkeerterrein van Randwycksingel 35. Het onderzoekcentrum is op de 4e verdieping van het Maasdomein-gebouw gevestigd.

Vanuit Margraten, Cadier en Keer
Volg de N278 (Rijksweg) richting Maastricht. Neem op de John F. Kennedysingel de afslag Centrum/West (Reinier Nafzgerstraat), deze zit nog voordat u de brug over het water overgaat. Op de rotonde gaat u linksaf (2e afslag). Daarna gaat u bij de tweede stoplichten linksaf de Randwycksingel op. Neem vervolgens de eerste straat rechts (u rijdt nu de Leuvenlaan in) en dan weer de eerste straat rechts. Rij vervolgens het parkeerterrein op aan de rechterkant van de weg (zie bijgevoegde foto). U bevindt zich op het parkeerterrein van Randwycksingel 35. Het onderzoekcentrum is op de 4e verdieping van het Maasdomein-gebouw gevestigd.

Met de bus
Bus 1, 5 en 57 stoppen dicht bij het onderzoekscentrum. Stap uit bij halte P+R Zuid / Randwycksingel. Na 50 meter vindt u aan de rechterkant het onderzoeksgebouw.

Met de trein:
Treinstation Maastricht Randwyck ligt ongeveer 800 meter verwijderd van het onderzoekscentrum. Neem vanaf het station de Joseph Bechlaan (langs de Universiteit Maastricht, het NH hotel en het MECC) en vervolg deze weg met de bocht mee naar rechts. Sla linksaf bij de Randwycksingel. Het onderzoekcentrum bevindt zich na ongeveer 100 meter aan uw linkerhand.

Parkeerplaats Parkeerplaats Onderzoekscentrum