Veelgestelde vragen (FAQ)

  • De uitbetaling van de onkostenvergoeding (€110,-) wordt verzorgd door de Universiteit Maastricht. De uitbetaling vindt slechts éénmaal per maand plaats, veelal aan het einde van de maand. Nadat u de laatste onderzoeksvisite heeft doorlopen, duurt het gemiddeld 2 maanden voordat de betaling op uw rekening is bijgeschreven. Heeft u langer dan 3 maanden geleden uw laatste visite doorlopen? Neem dan contact met ons op.

    Als u werkzaam bent op de Universiteit Maastricht, dan vindt u de onkostenvergoeding op uw loonstrook. De vergoeding ontvangt u gelijk met uw salaris.

  • Voor het inloggen op de vragenlijsten dient u gebruik te maken van uw verkregen gebruikersnaam en wachtwoord. Deze heeft u tijdens uw deelname ontvangen op het onderzoekscentrum. Wanneer u uw gebruikersnaam of wachtwoord niet meer weet, vragen wij u contact op te nemen met het onderzoekscentrum. Wij zullen u dan opnieuw uw inloggegevens sturen.

  • Wanneer u twijfelt of u alle vragenlijsten heeft ingevuld, kan u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan voor u controleren of alle vragenlijsten afgerond zijn. U kunt dit echter ook zelf controleren door op een vragenlijst te klikken en in te loggen. Wanneer u de betreffende vragenlijst al heeft ingevuld, zult u hiervan een bericht krijgen.

  • Tijdens het zogenaamde uitschrijfgesprek worden de resultaten besproken die voor uw gezondheid van belang zijn. Het kan voorkomen dat tijdens dit eindgesprek nog niet alle resultaten verwerkt zijn. De uitslagen van de fundusfoto's (foto's van het netvlies van de ogen), de 24-uurs hartfilmregistratie, de DEXA-scan en de MRI-scan volgen op een later tijdstip middels een narapportage. Deze narapportage ontvangt u automatisch thuis. Let op: het zal minimaal drie maanden duren voordat u deze narapportage thuis ontvangt. Door omstandigheden kan dit in sommige gevallen zelfs langer duren.

Bij overige vragen kunt u via de email contact met ons opnemen: demaastrichtstudie@mumc.nl

Sluit de enquête