Deelnemen

Voor wie?

Om te garanderen dat de deelnemers een echte afspiegeling zijn van de Zuid-Limburgse bevolking, worden toekomstige deelnemers uitgenodigd aan de hand van steekproeven uit gemeentelijke -en diabetes administratiebestanden.

Mocht u interesse hebben in deelname aan De Maastricht Studie, dan bestaat er ook de mogelijkheid deze interesse kenbaar te maken. Om deel te mogen nemen aan het onderzoek dient u [1] tussen de 40 en 75 jaar oud zijn en [2] te wonen in de gemeente Maastricht, Meerssen, Valkenburg of Eijsden-Margraten. Interesse in deelname kunt u via onderstaand formulier kenbaar maken. Wij zullen dan op basis van uw geboortedatum en postcode bepalen of u ook daadwerkelijk mag deelnemen aan het onderzoek. 

Interesse kenbaar maken

Het onderzoek kan, zoals u wenst, plaatsvinden op doordeweekse dagen, ‘s avonds (maandag- of dinsdagavond) of in het weekend. Mocht het onderzoek u nu niet uitkomen, dan kunnen de afspraken ook op langere termijn gepland worden. Sommige werkgevers geven extra verlof voor deelname aan De Maastricht Studie.