Deelnemen

Voor wie?

Om te garanderen dat de deelnemers een echte afspiegeling zijn van de Zuid-Limburgse bevolking, worden toekomstige deelnemers uitgenodigd aan de hand van steekproeven uit gemeentelijke -en diabetes administratiebestanden.

Mocht u interesse hebben in deelname aan De Maastricht Studie, dan bestaat er ook de mogelijkheid deze interesse kenbaar te maken d.m.v. het invullen van het contactformulier. Om deel te mogen nemen aan het onderzoek dient u [1] tussen de 40 en 75 jaar oud zijn en [2] te wonen in de gemeente Maastricht, Meerssen, Valkenburg of Eijsden-Margraten. Interesse in deelname kunt u via onderstaand formulier kenbaar maken. Wij zullen dan op basis van uw geboortedatum en postcode bepalen of u ook daadwerkelijk mag deelnemen aan het onderzoek. 

Contactformulier

Het onderzoek kan, zoals u wenst, plaatsvinden op doordeweekse dagen, ‘s avonds (maandag- of dinsdagavond) of in het weekend. Mocht het onderzoek u nu niet uitkomen, dan kunnen de afspraken ook op langere termijn gepland worden. Sommige werkgevers geven extra verlof voor deelname aan De Maastricht Studie.