Vacature: Onderzoeksassistent bij De Maastricht Studie, Faculteit Health, Medicine and Life Sciences (0.8-1.0 fte)

De Maastricht Studie is een uniek onderzoek onder de Zuid-Limburgse bevolking naar het voorkomen, de oorzaken en de behandeling van type 2 diabetes (suikerziekte), hart- en vaatziekten en andere chronische aandoeningen (zie website https://www.demaastrichtstudie.nl/). Ben jij die enthousiaste onderzoeksassistent? Je hebt affiniteit met onderzoeken bij mensen. Deze onderzoeken kunnen variëren van het afnemen van bloed  maar ook het uitvoeren van lichamelijk onderzoek, oogmetingen en het afnemen van cognitief onderzoek. Het in de juiste database invoeren van de verzamelde gegevens vormt een belangrijk onderdeel van het takenpakket. Aangezien de kwaliteit van de metingen grote prioriteit heeft, zal er frequent overleg plaatsvinden met verantwoordelijke onderzoekers over de verzamelde data. Regelmatig zul je baliewerkzaamheden moeten verrichten waarbij het accent ligt op de administratie. Je ontvangt dan de deelnemers, onderhoudt het (telefonisch) contact met de deelnemers en het inplannen van de afspraken. Je verwerkt gegevens en verzorgt het speciale ontbijt voor de deelnemers.

FUNCTIE-EISEN

We zijn op zoek naar een onderzoeksassistent op MBO+ werk- en denkniveau met ervaring in het uitvoeren van medisch onderzoek. We verwachten dat de onderzoeksassistent goede sociale en contactuele vaardigheden heeft, een goede beheersing van de Nederlands Taal in woord en geschrift, zeer nauwkeurig werkt en ruime ervaring heeft met computergebruik. Het is belangrijk om in een multidisciplinair team te kunnen werken. Ten slotte vragen we van de onderzoeksassistent een flexibele houding ten aanzien van de werkuren en de bereidheid om in de avonduren en op zaterdag te werken.
Belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn klantvriendelijkheid, accuratesse, communicatievermogen en een proactieve werkhouding.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Aanstelling zal in eerste instantie tijdelijk plaatsvinden voor een periode van 1 jaar, met eventueel zicht op verlenging.

Aantal uren per week: in overleg, minimaal 30,4 uur, maximaal 38 uur (0,8-1,0 fte).

Salaris is afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring. Het maximum bruto maandsalaris bedraagt € 3.336,- conform schaal 7 (bij fulltime aanstelling). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt de UM ook een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, 232 verlofuren per jaar, goede pensioenregeling en het CAO keuzemodel.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

WERKGEVER

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

ADDITIONELE INFORMATIE

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met:

Yvette Derks, teamcoördinator - De Maastricht Studie
Tel.: 043-3876600
E-mail: yvette.derks@mumc.nl

Reageren op deze vacature kan door op de button "solliciteer nu" te klikken. Je komt dan bij de sollicitatieprocedure. 

Sluit de enquête