Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Vacature Hartecho laborant / Onderzoeksassistent (0.5-1.0 fte)

.

Enthousiaste onderzoeksassistent gezocht voor De Maastricht Studie bij De School for Cardiovascular Diseases, Vakgroep Interne Geneeskunde met ervaring in het uitvoeren en beoordelen van hartecho’s.

Functieomschrijving

De Maastricht Studie is een uniek onderzoek onder de Zuid-Limburgse bevolking naar het voorkomen, de oorzaken en de behandeling van type 2 diabetes (suikerziekte), hart- en vaatziekten en andere chronische aandoeningen. Rond de 10.000 deelnemers deden mee aan de eerste fase van De Maastricht Studie. Ze werden in deze fase uitgebreid medisch onderzocht. Centraal stond de vraag waarom de ene persoon wel type 2 diabetes ontwikkelt en de andere niet? In fase 2 van de studie worden alle deelnemers nogmaals opgeroepen voor de tweede ronde van het onderzoek. Het gaat om een zeer afwisselende functie. De onderzoeksassistent is verantwoordelijk voor de verzameling van gegevens van deelnemers van De Maastricht Studie. Tijdens het uitvoeren van de onderzoeken heb je veel contact met de deelnemers. Werkzaamheden als het uitvoeren en het beoordelen van een hartecho (echocardiografie), fibroscan en het maken van een Xtreme CT scan behoren tot het takenpakket. Tenslotte kan de onderzoeksassistent ingezet worden voor diverse hand- en spandiensten.

Specificaties

19—38 uur per week

€2710—€3619 per maand

Maastricht Bekijk op Google Maps

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een onderzoeksassistent op MBO+/HBO werk- en denkniveau met ervaring in het uitvoeren en het beoordelen van hartecho’s . Een diploma Stralingsbescherming (5A) is een pre. Daarnaast verwachten we dat de onderzoeksassistent goede sociale en contactuele vaardigheden heeft, zeer nauwkeurig werkt en ruime ervaring heeft met computergebruik. Het is belangrijk om in een multidisciplinair team te kunnen werken. Ten slotte vragen we van de onderzoeksassistent een flexibele houding ten aanzien van de werkuren en de bereidheid om in de avonduren en op zaterdag te werken. Belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn klantvriendelijkheid, accuratesse, communicatievermogen en een proactieve werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het maximum bruto maandsalaris bedraagt € 3.619,- conform schaal 8 cao NU (bij fulltime aanstelling).
Aantal uren per week: in overleg, minimaal 19 uur, maximaal 38 uur (0.5-1.0 fte).

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever: Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience. Meer informatie op vindt u op www.maastrichtuniversity.nl

Additionele informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met:
Yvette Derks, teamcoördinator - De Maastricht Studie
Tel.: 043-3876600, e-mail: yvette.derks@mumc.nl

Sluit de enquête