Vragenlijsten Fase 1

Na visite 1

Hier vindt u de vragenlijsten, die u kunt invullen na afloop van visite 1. Om de vragenlijsten in te vullen, moet u de papieren instructie volgen die u mee naar huis gekregen heeft. Op dit papier staat ook uw inlognaam en wachtwoord.

Vergeet niet na het invullen van een vragenlijst, op uitloggen te klikken en het venster te sluiten. Om de volgende vragenlijst in te vullen, klikt u op de betreffende link en logt u opnieuw in. We benadrukken dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Dit betekent dat alleen de onderzoekers inzage krijgen in uw persoonlijke gegevens en antwoorden.

Het invullen van de vragenlijst kan op ieder moment worden onderbroken. Uw ingevulde gegevens worden altijd bewaard. Op een later moment kunt u, door opnieuw in te loggen, de vragenlijst verder afmaken. Het is echter wel de bedoeling de vragenlijsten helemaal in te vullen voordat u weer naar het onderzoekscentrum gaat.

Vragenlijsten:

Gebruikersnaam vergeten?
Uw gebruikersnaam bestaat uit uw voorletters en achternaam, gescheiden door een punt (voorletters.achternaam, bijvoorbeeld abc.jansen).

Wachtwoord vergeten?
Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op: wachtwoord vergeten. Er zal automatisch een nieuw scherm geopend worden. Door hier uw emailadres in te vullen, wordt uw wachtwoord automatisch naar uw emailadres verzonden. Het kan enkele minuten duren voordat de email met het nieuwe wachtwoord in uw mailbox verschijnt. Houdt hiervoor ook uw map met "ongewenste post" in de gaten. Maak deze e-mail open en noteer uw nieuwe inloggegevens. Vervolgens kunt u weer naar de afzonderlijke vragenlijst gaan zoals hierboven beschreven. In het inlogscherm van de vragenlijsten, kunt u de nieuwe inloggegevens invullen. Hierna zal de vragenlijst automatisch starten.

Overige vragen
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 043-3876600, of via email: demaastrichtstudie@mumc.nl.