Deelnemen

Maastrichstudie onderzoekDe Maastricht Studie kan alleen een succes worden met voldoende deelnemers. Uw deelname en inspanningen worden dan ook gewaardeerd door het onderzoeksteam. De Maastricht Studie onderzoekt uitgebreid waarom de ene persoon wel type 2 diabetes krijgt en de andere niet. Van belang voor Limburg is tevens het uitgebreid in kaart brengen van de gezondheid van de Limburgse bevolking. 

Voor wie?

Om te garanderen dat de deelnemers een echte afspiegeling zijn van de Zuid-Limburgse bevolking, worden toekomstige deelnemers uitgenodigd aan de hand van steekproeven uit gemeentelijke -en diabetes administratiebestanden. Om deel te mogen nemen aan het onderzoek dient u

  • tussen de 40 en 75 jaar oud zijn en
  • wonen in de gemeente Maastricht, Meerssen, Valkenburg of Eijsden-Margraten.

Wilt u graag deelnemen aan De Maastricht Studie, dan kunt u zich aanmelden door het contactformulier in te vullen. 

Reservelijst voor nieuwe aanmeldingen

Het includeren van nieuwe deelnemers voor De Maastricht Studie loopt dit jaar ten einde. Hierdoor komt u wellicht op de reservelijst te staan. Deelname aan de studie is na uw aanmelding om deze reden helaas niet gegarandeerd.

Aanmelden voor de maastricht studie

Als u in aanmerking komt voor deelname aan De Maastricht Studie zullen wij u een uitgebreid informatiepakket toesturen.
Besluit u na het door lezen van het informatiepakket mee te doen aan De Maastricht Studie bevestig dan uw deelname 

Het onderzoek vindt plaats op doordeweekse dagen. Mocht het onderzoek u nu niet uitkomen, dan kunnen de afspraken ook op langere termijn gepland worden. Sommige werkgevers geven extra verlof voor deelname aan De Maastricht Studie.

Een beschrijving van de onderzoeken die u krijgt vindt u hier