Publiekssymposium 2020 kan helaas niet doorgaan

Afgelopen jaren heeft De Maastricht Studie diverse keren een publiekssymposium georganiseerd. Dit jaarlijkse symposium vond in het algemeen plaats in het voorjaar en wij konden daarbij rekenen op grote belangstelling van de deelnemers. Ook dit jaar hadden wij graag een symposium voor u georganiseerd, zeker nu de herhaalmetingen van De Maastricht Studie eind van het jaar van start zullen gaan.

In het voorjaar van 2020 werden wij en de rest van Nederland echter opgeschrikt door het coronavirus en de daarmee gepaard gaande lockdown. Inmiddels zijn wij een half jaar verder en gelukkig is het onderzoekscentrum sinds enkele maanden weer open.

De coronamaatregelen zijn echter nog steeds van kracht. Daarom kan het symposium helaas nog steeds niet plaatsvinden. Wij hopen dat de omstandigheden in 2021 zo zullen zijn dat het publiekssymposium van De Maastricht Studie dan wel kan doorgaan.

Afgelopen jaren heeft De Maastricht Studie diverse keren een publiekssymposium georganiseerd. Dit jaarlijkse symposium vond in het algemeen plaats in het voorjaar en wij konden daarbij rekenen op grote belangstelling van de deelnemers. Ook dit jaar hadden wij graag een symposium voor u georganiseerd, zeker nu de herhaalmetingen van De Maastricht Studie eind van het jaar van start zullen gaan. 

In het voorjaar van 2020 werden wij en de rest van Nederland echter opgeschrikt door het coronavirus en de daarmee gepaard gaande lockdown. Inmiddels zijn wij een half jaar verder en gelukkig is het onderzoekscentrum sinds enkele maanden weer open. 

De coronamaatregelen zijn echter nog steeds van kracht. Daarom kan het symposium helaas nog steeds niet plaatsvinden. Wij hopen dat de omstandigheden in 2021 zo zullen zijn dat het publiekssymposium van De Maastricht Studie dan wel kan doorgaan.   

 

Sluit de enquête